Супруга Ђорђа Ђоковића, Сашка Веселинов Ђоковић, одговорила је на коментаре на друштвеној мрежи Инстаграм, које је добила након слика из теретане, где се види колико је смршала. Коментар који јој је највише запао за око био је онај где се један корисник запитао како је она успела да се угоји 21 килограм уз вегетаријанску исхрану.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/saskaveselinov

 

 

- Како је успела да се угоји 21 килограм уз вегетаријанску исхрану? Свака девојка која се у трудноћи угоји више од 13 килограма не води рачуна о себи или има неки проблем са шећером, хормонима - гласио је коментар, на који је Сашка одговорила:

Фото: Инстаграм принтскрин/saskaveselinov

 

 

- Прва и основна ствар, јако је битно да вратимо у свакодневницу осећај за срамоту. Једној жени, мајци, која се тек породила и којој се живот променио из корена, није прикладно констатовати овакве ствари и тиме вршити притисак, као и утицати на низ психолошких проблема који могу да настану.  Наиме, као што сам вам и писала, 15 килограма сам одмах изгубила и то стање ме је навело да закажем прегледе и установим где лежи проблем, имајући у виду да сам и пре трудноће имала често проблем са задржавањем воде - написала је Сашка и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/saskaveselinov

 

 

- Није ме било неколико дана јер сам сазнала да имам аутоимуну болест, познатију као Хашимото. У питању је успорени рад штитне жлезде. Како не бих писала опширније, нити сам тренутно расположена за такве теме и покушавам да извучем најбоље из ситуације, сваки пут када некоме напишете поруку у којој има увредљивог садржаја, знајте да некоме можете бити баш ви кап која је прелила чашу. Срам вас било! - поручила је она.

Подсећања ради, Сашка се породила пре два месеца, а на свет је донела сина Александра.

БОНУС ВИДЕО: