Бивша манекенка Данијела Димитровска прошле године развела се од водитеља Огњена Амиџића, а сада је срећу пронашла крај шест година млађег фудбалера Јевема Косанића.

Данијела је у браку са Огњеном била 10 година и добили су сина, а пре њихове романсе, за манекенком су уздисали многи мушкарци.

Фото: Милена Анђела

 

 

Наиме, Данијела важи за природну лепотицу, која је веома негована и води рачуна о свом изгледу, а многима делује као да не стари, али и да ништа није урадила на себи од естетских захвата.

У прилог томе иду и фотографије на њеном Инстаграм профилу које су настала пре десет година.

Димитровска је због природе свог посла увек дотерана, те својим атркактивиним изгледом привлачи пажњу где год се појави.

 

 

- Пропагирам здраву исхрану, здрав живот, тренинге, не журитит нигде, уживати у младости. Кад сте млади, лепи сте зато што сте млади. Не треба вам ништа сем неке основне хигијене и неге. Биће времена за филере, сви ћемо их користити. Ја се доста негујем, то је мој посао, мој физички изглед је мој алат за рад. Навикла сам да све пре свега креће изнутра, здрава исхрана, уравнотежен сан, физичка активност. Све креће изнутра. Ја сам стасала и за неке третмане који су у складу са мојим годинама, али не претерујем - причала је она.

Исто тако, она нема проблем да се појави без трунке шминке и покаже своје "право лице", па тако неретко и на њеном Инстаграму можемо видети фотографије у потпуно опуштеном издању.

 

 

Подсетимо, манекенка је бившем супругу Огњену запала за око 2009. године у његовој емисији, те је њено гостовање био њихов судбински сусрет. Како су медији писали, обоје су тада били заузети, али су убрзо ставили тачке на тадашње везе и започели романсу.

БОНУС ВИДЕО: