Supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković, odgovorila je na komentare na društvenoj mreži Instagram, koje je dobila nakon slika iz teretane, gde se vidi koliko je smršala. Komentar koji joj je najviše zapao za oko bio je onaj gde se jedan korisnik zapitao kako je ona uspela da se ugoji 21 kilogram uz vegetarijansku ishranu.

Foto: Printskrin/Instagram/saskaveselinov

 

 

- Kako je uspela da se ugoji 21 kilogram uz vegetarijansku ishranu? Svaka devojka koja se u trudnoći ugoji više od 13 kilograma ne vodi računa o sebi ili ima neki problem sa šećerom, hormonima - glasio je komentar, na koji je Saška odgovorila:

Foto: Instagram printskrin/saskaveselinov

 

 

- Prva i osnovna stvar, jako je bitno da vratimo u svakodnevnicu osećaj za sramotu. Jednoj ženi, majci, koja se tek porodila i kojoj se život promenio iz korena, nije prikladno konstatovati ovakve stvari i time vršiti pritisak, kao i uticati na niz psiholoških problema koji mogu da nastanu.  Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gde leži problem, imajući u vidu da sam i pre trudnoće imala često problem sa zadržavanjem vode - napisala je Saška i dodala:

Foto: Instagram printskrin/saskaveselinov

 

 

- Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hašimoto. U pitanju je usporeni rad štitne žlezde. Kako ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme i pokušavam da izvučem najbolje iz situacije, svaki put kada nekome napišete poruku u kojoj ima uvredljivog sadržaja, znajte da nekome možete biti baš vi kap koja je prelila čašu. Sram vas bilo! - poručila je ona.

Podsećanja radi, Saška se porodila pre dva meseca, a na svet je donela sina Aleksandra.

BONUS VIDEO: