Иначе, Љиљана је причала о лошој финансијској ситуација која ју је задесила услед пандемије корона вируса.

- Седам месеци не радим и наравно да је корона утицала. Невероватна ми је прича, као да сам у зони сумрака из које никако да се пробудим. Дошла сам вечерас у Скадарлију да обиђем ресторане. Још увек су сви јако стегнути, али је ближе ту нада да ће се ово све завршити - причала је Љиљана за емисију "Премијера- Викенд специјал" својевремено.

Љиљана је истакла да је добила помоћ од државе, али да је због отказаних наступа постала "социјални случај". Но, упркос свему, није упућивала апел за помоћ.

Фото: Танјуг/З. Жестић

 


- Нисам упућивала апеле, било је уплаћено неких 90 хиљада за прва три месеца, а онда смо постали социјални случајеви, стицајем околности. То ти је кад ти живот да лимун, а направиш лимунаду. Десило ми се да је адвокатска канцеларија направила донацију за играње моје представе о Скадарлији - испричала је глумица и поменула ћерку Дарију, која је прошле године постала школарац:

- Када је пошла у школу била је узбуђена, и ја сам била узбуђена. То је један од мени најсвечанијих момената у животу. Први је када су ми је донели у породилишту. Ја сам се јако радовала када су рекли да крећу у клупе, иде свакодневно у школу - истакла је популарна Салвета у поменутој емисији својевремено.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".