Не воле да се експонирају, а не зна се који је лепши.


Наташа са својим супругом има синове, близанце Луку и Матију, који се не експонирају у јавности. Иако глумица нема навику да њихове слике каче на друштвену мрежу Инстаграм, ипак је то у пар наврата учинила.

Један од близанаца, тачније Матеја, озбиљно се посветио спорту. Члан је "Веслачког савеза Србије", а иако је млад, може се похвалити бројним медаљама и наградама.
Лука и Матеја наследили су лепоту од мајке, која важи за једну од најлепших српских глумица, те није ни чудно што њени наследници привлаче велику пажњу јавности.

Наташа је више од две деценије у срећном браку, са 10 година старијим бизнисменом Ненадом Шаренацем. За њега се удала када је имала 25 година, а разлика у годинама им никада није сметала.

Наташа је ретко, али увек са пуно љубави говорила о Ненаду, са којим је, како је истицала, доживела холивудске тренутке. Раније је изјавила како јој је брак помогао да сазри, али никада није желела да га излаже јавности.

- Била сам клинка и у почетку брак тврдоглаво схватала као ринг у којем са мужем одмеравам снагу, док ми у једном тренутку Ненад није предочио како морамо да ускладимо кораке. Данас могу да кажем да сам сазревала поред супруга, а и децу сам добила у правом тренутку - испричала је Наташа једном приликом о браку са Ненадом.
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".