Глумицу Југославу Драшковић заволели сте као Ђину у култној серији "Срећни људи", а многи не знају да она има ћерку Машу која је израсла у праву лепотицу.

Југослава се после ове серије повукла из јавности, дуго је није било, а сада љубитељи серија имају поново прилике да је гледају у "Игри судбине" као Божидарку, мајку манекенке Софије Шубаревић.

У приватном животу Југослава има ћерку Машу, коју је добила са супругом Зораном Цветановићем, са којим је била у браку 25 година. Зоран је нажалост, пре више од две године преминуо, што је мајку и ћерку још више зближило.

Ћерка Југославе Драшковић чак и у послу била је велика подршка својој мајци.

- Оставио је стабилну фирму у којој смо Маша, ја и војска од стотину људи са Зорановим дугогодишњим сарадником Небојшом Ћетковићем на челу - испричала је Југослава једном приликом.

Југослава, којој је ћерка све, истакла је да је Маша копија свог оца, и открила која је једина жеља коју њен супруг није остварио.

- Остварио је већи део својих жеља, једино му је било жао што неће дочекати унуче. Маша је иста као он, највише може када је најтеже. Дипломирала је три дана после очеве сахране. Требало је у уторак да брани дипломски, а у понедељак ми се поверила да не може. Тешила сам је, подржавала у намери да тражи да јој одложе испит. Али, како сам рекла да је у реду што нешто не може, тако сам код ње пробудила инат и још једном схватила да је исти Зоран - испричала је глумица.

Иначе, ћерка Маша је у предроку уписала Академију уметности (смер Продукција у уметности и медијима), а Југослава мисли да је то логичан избор професије за дете које је расло у породици која се бави филмском дистрибуцијом и приказивањем.
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".