Последњи његов наступ у квизу је био синоћној "Најслабијој карици" где је имао невероватна 22 узастопна тачна одговора, али ни то му није било довољно да уђе у финалну рунду, с обзиром на сурова правила квиза.

У рунди пред финалну су се преостала три играча определили ко је "најслабија карика". Миљан и Југослав су одиграли "тактично", како кажу, те су изгласали Владимира и избацили га пред велико финале, упркос показаном знању.

Његова жеља је да са освојеним новцем оде у Египат, а упркос неправди која му је учињена - та жеља ће се остварити. ТВ Прва је одлучила да пошаље Владимира на путовање и испуни му сан.

 

 

Није први пут у квизу

Љубитељи квизова памте Владимира од раније. Он је своје знање показао и у "Слагалици" пре неколико година када је открио да ради као грађевинац и тако издржава своје четворо деце. Овај такмичар великог срца је том приликом и рекао да је вишеструки давалац крви.

Фото: РТС Принтскрин

 

Гледаоци га памте као тихог и скромног човека, без много речи, али који у свакој игри доминира и осваја велики број поена.

Ипак, ово није његов навећи подвиг. Једно од најтежих такмичења на којима је учествовао било је у квизу "Супер геније", где је главна награда била милион динара.

Породичан човек

Фото: РТС Принтскрин

 

"Ходајућа енциклопедија" ипак нема тако лак живот, он прехрањује четворо деце радом на грађевини, а нема дилему да упркос свом великом знању обавља и најтеже физичке послове.

- Ипак, не могу да кажем да сам ушао у целу ту причу како бих зарадио, да није грађевине, вероватно бисмо моја породица и ја били голи и боси - објаснио је он својевремено.

Открио је да се међу областима занимања издвајају музика и спорт, а да је веома "танак" са филмовима јер због обавеза не стиже да одгледа ниједан филм у целини.

Фото: Новости Принтскрин

 

- Моје четворо деце је сад већ велико, али су одрастали гледајући ћалета у квизовима, али сами нису заинтересовани за учење - рекао је Крнач тада.

Омиљена литература су му енциклопедије које је сатима читао упијајући знање.

До сада је више од 100 пута добровољно дао крв, а рукав је први пут заврнуо још за време служења војног рока, пише ртв.рс.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".