Сви који су гледали синоћну "Најслабију карику", вероватно им је највећи утисак оставио Владимир Крнач, такмичар чије ће се учешће још дуго препричавати.

Овај учесник је остварио невероватан успех, одговоривши тачно на 22 питања УЗАСТОПНО, односно, без нетачног одговора. Саиграчи су ипак одлучили да га "саботирају", тактички га избацивши у седмој рунди.

Ипак, он је остварио незапамћен успех и уписао се као морални победник синоћне емисије. Његов низ од 22 тачна одговора можете погледати овде:

 

@krans97 Ovo je prikaz našeg društva i naše zemlje, Vladimir je ovde najveći pobednik. #fyp #foryou #foryoupage #kviz #najslabijakarika ♬ original sound - Aleksa

 

Шта се десило?

Правила квиза су таква да најбољи не мора нужно да буде и победник, а када се у то умешају "прљава" тактика и неправда - онда добијете ситуацију коју је непријатно гледати. Међу такмичарима се нашло и добро познато име, Владимир Крнач, легенда "Слагалице" и човек који малтене у сваком квизу дође до самог краја. Исти случај је био и у последњој емитованој епизоди "Најслабије карике" где је пољопривредник из Бачког Петровца ређао само тачне одговоре.

Међутим, онда је остао Југославом и Миљаном који су одлучили да га избаце. Владимир је тако постао најјача карика која - испада. Двојица такмичара су на својим таблетима уписали Владимирово име што је аутоматски значило да испада из игре. Глумац и водитељ квиза, Никола Којо, није остао имун на овакав сплет догађаја, те је одмах стао на страну Владимира.

- Ово је квиз у коме је тактика пресудна - казао је Југослав покушавајући да оправда своју одлуку.

 

 

- Јесте, али има нешто што се зове витештво. Је л' вама није непријатно - гласило је питање Николе Која на шта је такмичар одговорио одрично.

Водитељ се затим окренуо ка Владимиру и посветио му преосталих минут разговора, такође, доделио му је титулу моралног победника са 22 тачна одговора и ниједним нетачним.

- Ви сте пример младим људима како треба да се учи, ради и шта значи суштинско, а шта формално. Ваше колеге су рекле да сте најслабија карика, а мене је срамота што то морам да вам саопштим - рекао је Којо и испратио Владимира из квиза.

- Нека служи господи на част - кратко је поручио Крнач.

Фото: ТВ Прва принтскрин/Најслабија карика

 

(Не)испуњена жеља

Он је изјавио да се пријавио за овај квиз како би испунио свој животни сан - путовање у Египат. Његови супарници су му стали на пут томе, али ипак је стигла реакција из продукције.

Његово савршено знање ипак, ипак, неће остати ненаграђено, будући да су са Прве ТВ одлучили да то знање награде испуњењем његове највеће жеље.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".