Poslednji njegov nastup u kvizu je bio sinoćnoj "Najslabijoj karici" gde je imao neverovatna 22 uzastopna tačna odgovora, ali ni to mu nije bilo dovoljno da uđe u finalnu rundu, s obzirom na surova pravila kviza.

U rundi pred finalnu su se preostala tri igrača opredelili ko je "najslabija karika". Miljan i Jugoslav su odigrali "taktično", kako kažu, te su izglasali Vladimira i izbacili ga pred veliko finale, uprkos pokazanom znanju.

NJegova želja je da sa osvojenim novcem ode u Egipat, a uprkos nepravdi koja mu je učinjena - ta želja će se ostvariti. TV Prva je odlučila da pošalje Vladimira na putovanje i ispuni mu san.

 

 

Nije prvi put u kvizu

LJubitelji kvizova pamte Vladimira od ranije. On je svoje znanje pokazao i u "Slagalici" pre nekoliko godina kada je otkrio da radi kao građevinac i tako izdržava svoje četvoro dece. Ovaj takmičar velikog srca je tom prilikom i rekao da je višestruki davalac krvi.

Foto: RTS Printskrin

 

Gledaoci ga pamte kao tihog i skromnog čoveka, bez mnogo reči, ali koji u svakoj igri dominira i osvaja veliki broj poena.

Ipak, ovo nije njegov naveći podvig. Jedno od najtežih takmičenja na kojima je učestvovao bilo je u kvizu "Super genije", gde je glavna nagrada bila milion dinara.

Porodičan čovek

Foto: RTS Printskrin

 

"Hodajuća enciklopedija" ipak nema tako lak život, on prehranjuje četvoro dece radom na građevini, a nema dilemu da uprkos svom velikom znanju obavlja i najteže fizičke poslove.

- Ipak, ne mogu da kažem da sam ušao u celu tu priču kako bih zaradio, da nije građevine, verovatno bismo moja porodica i ja bili goli i bosi - objasnio je on svojevremeno.

Otkrio je da se među oblastima zanimanja izdvajaju muzika i sport, a da je veoma "tanak" sa filmovima jer zbog obaveza ne stiže da odgleda nijedan film u celini.

Foto: Novosti Printskrin

 

- Moje četvoro dece je sad već veliko, ali su odrastali gledajući ćaleta u kvizovima, ali sami nisu zainteresovani za učenje - rekao je Krnač tada.

Omiljena literatura su mu enciklopedije koje je satima čitao upijajući znanje.

Do sada je više od 100 puta dobrovoljno dao krv, a rukav je prvi put zavrnuo još za vreme služenja vojnog roka, piše rtv.rs.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".