Постоји неколико стратегија које можете да употребите како бисте повећали изгледе за добитак. Наравно, треба имати у виду да ниједна од ових тактика или идеја није гаранција освајања џекпота или награде на лутрији. То су једноставно идеје и планови које су људи користили пре, а које су ти исти појединци сматрали корисним када је у питању добитак. Ако желите да повећате шансе за добитак на лутрији, преносимо вам седам Ластигових савета који вам могу помоћи у томе.

1. Купите много листића

Што их више купите, веће су шансе да ћете победити. Једноставно је, али недостатак овога је да ћете можда морати да потрошите много новца да бисте освојили велику награду. Зависно од броау листића које купите, сваки од њих повећава изгледе за добитак. Међутим, постоји могућност да ако потрошите доста новца на листиће у очекивању освајања велике награде, износ новца који освојите можда неће одговарати износу потрошеном на листиће.

2. Одаберите бројеве који нису узастопни

На пример, замислите да играте лутрију са пет добитних бројева и можете да одаберете до 55. Збир њих 5 требало би да износи између 104 и 176. Према студијама, 70 посто лутријских награда има свој укупни износ у овом распону.

Фото: ТВ Фокс принтскрин

 

3. Одаберите број који не припада истој групи бројева

Тако на пример, немојте одабрати 10 и 11, или 10 и 20. Иако постоји шанса да ћете победити, врло је мала вероватноћа да ће се бројке поновити.

4. Потражите непопуларне игре које се играју у чудно време

Уместо да играте игре за које сте често чули, са вишеструким добитницима и њиховим цекпотовима, погледајте неке мање популарне игре. Ако играте само популарне игре, али без више листића, једноставно играте оне које дају најмању вероватноћу добитка. Одаберите мање популарну игру са мање играча како бисте повећали шансе за победу. Дневне игре, или игре које су доступне само становницима неке државе, оне су у којима стручњаци сугеришу да имате најбоље могућности за победу, упркос нижим наградама. Не заборавите ни на срећке. Наравно да нису тако примамљиве јер немају велики добитак, али пружају најбоље изгледе за освајање било које награде.

Фото: И. Маринковић

 

5. Не бирајте бројеве на основу рођендана

Неки одлучују да играју одређене лото бројеве зависно од свог датума рођења или рођендану члана породице. Ако се то догоди, добићете само бројеве у распону од 1 до 31, који одговарају данима у календару. Ако одаберете различите бројеве, веће од 31, можда нећете повећати шансе за добитак, али можете да повећате шансе да не поделите награду ни с киме.

6. Бирајте неуобичајене бројеве

Не заборавите да сваки број на лутрији има једнаку шансу да буде одабран као добитни број. Ниједан софтвер не може тачно да предвиди добитни број. Међутим, ако користите редак број, можете да повећате шансе.

7. Играјте праве игре

Можете учествовати у разним лутријским играма. Играјте лутрију како бисте освојили, пазите да играте игре које имају најмањи број листића како би било вероватније да нико други нема одговарајуће бројеве.

БОНУС ВИДЕО: