Џереми Микс (40) један је од најлепших мушкараца на свету, а због своје криминалне прошлости, једном приликом се нашао иза решетака, те је добио епитет најлепшег затвореника. Када су освануле фотографије његовог хапшења, жене широм света су "одлепиле" за њим.

Тада је згодни плавооки робијаш преко ноћи доспео у свет шоубизниса, а да је у то време био из решетака. Заправо, његова популарност расла је из дан у дан, а пословне понуде опстале су и две године након што је изашао на слободу и кренуо да гради манекенску каријеру.

Ипак, упркос лепоти, није имао среће у животу, а кроз исти су га пратиле само несреће. Наиме, детињство је провео одрастајући уз порочне родитеље. У једном подкасту открио је да је одрастао у врло тешким условима, што је утицало на то да касније заврши у затвору.

 

 

- Ја сам дете хероинских зависника. Детињство је било врло мрачно и ружно, а у таквим околностима мораш брзо да одрастеш. Мој отац је убио мамину најбољу пријатељицу кад сам имао само 9 месеци. Побегли смо од њега, а она је била једина која је знала где се кријемо - присетио се Џереми.

Због односа с родитељима и тешких ситуација с којима се суочио већ као дете, Џереми је са 15 година постао члан банде и живео на улици. Тако је на њега пуцано чак пет пута, а због живота којим је живео провео је иза решетака 20 година.

Фото: Профимедиа

 

- Осамнаест месеци у затвору први цимер ми је био Чарлс Меншн, а ни када сам изашао, нисам се решио тог затворског менталитета. Било је тешко, али ме спасио разуман судија који ми је умањио казну - испричао је, додавши да је данас потпуно други човек.

Након што се 2014. године његова затворска фотографија проширила интернетом, а његов изглед привукао пажњу јавности, није било потребно много времена да изгради завидну каријеру модела.

Фото: Профимедиа

 

Такође, тако згодан, запео је за око седам година млађој Клои Грин, ћерки милијардера Филипа Грина, с којом је био у вези две године и добио сина. Ипак, њихова љубав је пукла пре два месеца, а амерички таблоиди расписали су се о томе како је Клои уловљена у загрљају другог мушкарца.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oliver Ojeil (@oliverojeil)

 

 

 

 

 

 

 

Пре ње, био је у браку с Мелисом Микс с којом има и двоје деце. Иако су се Мелиса и Џереми развели 2018. године, Џереми и Клои су се упознали годину дана пре тога. Наводно су били и верени, али то никад није службено потврђено.

(Стил Курир)

БОНУС ВИДЕО: