Лепосава је после неколико година причала о својој романси са Радмилом и како је Силвана реаговала када је сазнала да њен муж има љубавницу: 

- Често идем у теретану, купила сам и траку за трчање да бих могла да вежбам када је време превише лоше да изађем у природу. Здраво се храним, не пушим, не пијем, имам пријатељице које ми стално долазе и ја идем код њих, картамо - испричала је Лепосава за магазин Лена.

Љубав између Лепосаве и Радмила била је главна тема медија током седамдесетих година. Како је тада Лепосава изјавила, највећу трагедију је доживела када јој је син преминуо у 23 години од последица дроге. 

Фото: репринт ТВ Новости

 

- То је далека прошлост за мене. Радмило и ја забављали смо се још као млади, пре него што се он оженио Силваном, а ја се удала. После десетак година поново смо се срели. Био је пред разводом, а ја сам се управо развела и била очајна. Тако смо поново започели везу која је трајала преко три године. Јесте то била велика љубав. Када је поцео да ради као тренер у Немачкој, одлазила сам код њега авионом сваког викенда у Офенбах. Силвана није желела да се разведе. Сазнала је за нас и почела да ме узнемирава. Иако разведени, муж и ја живели смо у истом стану, у посебним собама. Баш на мој рођендан она је упала и одмах почела да ме чупа за косу, гребе по лицу и удара. Муж ме једва одбранио - рекла је она.

Силвана је пратила мужа и Лепосаву једно време, а онда их је пресрела и претукла Лепосаву толико да је имала тешке повреде кичме: 

Лепосава је објаснила како је дошло до сукоба и како је све изгледало.

- Враћала сам се са Радмилом са мог рођендана. Кад смо стигли пред моју кућу, излетео је Златан Илић да нас обавести да Силвана чека од 11 сати и да ће ме убити. Радмило је окренуо кола и пошао у Дубљанску улицу где станује Илић. Тамо смо се нашли сво троје. После договора одлучили смо се да ипак пођем на спавање у свој стан. Баш пред кућом изненада се појавио Силванин "капри" и благо нас ударио. Радмило је излетео из кола да види шта се догодило. Силвана је фуриозно истрчала, сва врата изузев оних поред волана била су закључана. Силвана је упала у кола баш кроз та врата. Вриснула је да ће ми ископати очи. Окренула сам главу и ставила руку преко очију. Друга рука ми је била чврсто стегнута . Златан Илић је мислио да је то Силванина рука и чврсто је држао. Она ме је вукла за косу. Радмило је почео да је извлачи из кола. Није ме пуштала. Радмила је вукао Пера Миленковић. Трајало је то неколико минута. Сви су били на мени - рекла је тада Лепосава.

Фото: Архив Новости

 

- У болници Драгиша Мишовић су ми прегледали и установили повреде. Тукла ме је још једном, на улици. Радмило је био присутан. Тужила сам је, али је Радмило био на њеној страни. Тако се све завршило. Они су се помирили, ја сам се поново венчала с мужем и родила сина који је нажалост преминуо у 23. години. Била сам у Амстердаму када сам чула да је Силвана погинула. Заплакала сам. Никада нисам ништа имала против ње - додала је Лепосава.

Певачица је важила за једну од најлепших и најпопуларнијих звезда на музичкој сцени. Погинула је 10. октобра 1976. године на аутопуту Београд-Ниш, а с њом је погинула и њена трудна сестра Мирјана и виолиниста Миодраг Раде Јашаревић.

Аутомобил са којим су ишли на један наступ се при брзини од 150 километара директно сударио с камионом који је долазио из супротног смера. Претпоставља се да је возач форда покушао скренути улево, а возач камиона је изјавио да је мислио да ће се мимоићи. Међутим, већ је било касно када је схватио да до тога неће доћи.  

БОНУС ВИДЕО: