Leposava je posle nekoliko godina pričala o svojoj romansi sa Radmilom i kako je Silvana reagovala kada je saznala da njen muž ima ljubavnicu: 

- Često idem u teretanu, kupila sam i traku za trčanje da bih mogla da vežbam kada je vreme previše loše da izađem u prirodu. Zdravo se hranim, ne pušim, ne pijem, imam prijateljice koje mi stalno dolaze i ja idem kod njih, kartamo - ispričala je Leposava za magazin Lena.

LJubav između Leposave i Radmila bila je glavna tema medija tokom sedamdesetih godina. Kako je tada Leposava izjavila, najveću tragediju je doživela kada joj je sin preminuo u 23 godini od posledica droge. 

Foto: reprint TV Novosti

 

- To je daleka prošlost za mene. Radmilo i ja zabavljali smo se još kao mladi, pre nego što se on oženio Silvanom, a ja se udala. Posle desetak godina ponovo smo se sreli. Bio je pred razvodom, a ja sam se upravo razvela i bila očajna. Tako smo ponovo započeli vezu koja je trajala preko tri godine. Jeste to bila velika ljubav. Kada je poceo da radi kao trener u Nemačkoj, odlazila sam kod njega avionom svakog vikenda u Ofenbah. Silvana nije želela da se razvede. Saznala je za nas i počela da me uznemirava. Iako razvedeni, muž i ja živeli smo u istom stanu, u posebnim sobama. Baš na moj rođendan ona je upala i odmah počela da me čupa za kosu, grebe po licu i udara. Muž me jedva odbranio - rekla je ona.

Silvana je pratila muža i Leposavu jedno vreme, a onda ih je presrela i pretukla Leposavu toliko da je imala teške povrede kičme: 

Leposava je objasnila kako je došlo do sukoba i kako je sve izgledalo.

- Vraćala sam se sa Radmilom sa mog rođendana. Kad smo stigli pred moju kuću, izleteo je Zlatan Ilić da nas obavesti da Silvana čeka od 11 sati i da će me ubiti. Radmilo je okrenuo kola i pošao u Dubljansku ulicu gde stanuje Ilić. Tamo smo se našli svo troje. Posle dogovora odlučili smo se da ipak pođem na spavanje u svoj stan. Baš pred kućom iznenada se pojavio Silvanin "kapri" i blago nas udario. Radmilo je izleteo iz kola da vidi šta se dogodilo. Silvana je furiozno istrčala, sva vrata izuzev onih pored volana bila su zaključana. Silvana je upala u kola baš kroz ta vrata. Vrisnula je da će mi iskopati oči. Okrenula sam glavu i stavila ruku preko očiju. Druga ruka mi je bila čvrsto stegnuta . Zlatan Ilić je mislio da je to Silvanina ruka i čvrsto je držao. Ona me je vukla za kosu. Radmilo je počeo da je izvlači iz kola. Nije me puštala. Radmila je vukao Pera Milenković. Trajalo je to nekoliko minuta. Svi su bili na meni - rekla je tada Leposava.

Foto: Arhiv Novosti

 

- U bolnici Dragiša Mišović su mi pregledali i ustanovili povrede. Tukla me je još jednom, na ulici. Radmilo je bio prisutan. Tužila sam je, ali je Radmilo bio na njenoj strani. Tako se sve završilo. Oni su se pomirili, ja sam se ponovo venčala s mužem i rodila sina koji je nažalost preminuo u 23. godini. Bila sam u Amsterdamu kada sam čula da je Silvana poginula. Zaplakala sam. Nikada nisam ništa imala protiv nje - dodala je Leposava.

Pevačica je važila za jednu od najlepših i najpopularnijih zvezda na muzičkoj sceni. Poginula je 10. oktobra 1976. godine na autoputu Beograd-Niš, a s njom je poginula i njena trudna sestra Mirjana i violinista Miodrag Rade Jašarević.

Automobil sa kojim su išli na jedan nastup se pri brzini od 150 kilometara direktno sudario s kamionom koji je dolazio iz suprotnog smera. Pretpostavlja se da je vozač forda pokušao skrenuti ulevo, a vozač kamiona je izjavio da je mislio da će se mimoići. Međutim, već je bilo kasno kada je shvatio da do toga neće doći.  

BONUS VIDEO: