Певачица Наташа Беквалац је у једној ТВ емисији говорила о емоцијама, бившим партнерима, љубави али и чистој емоцији која ју је водила кроз живот, а међу особама које су је пропитивале нашла се и њена колегиница Катарина Грујић.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Наташу је њена млађа колегиница Катарина Грујић подсетила не њену чувену изреку: "Лако је бити поштен кад те нико неће", а Каћу је занимало како је то бити поштен кад те сви хоће.

- Баш гајим лепе емоције и велике симпатије према Катарини. Нажалост, не знам да јој одговорим на питање како је бити поштен кад те сви хоће, јер се никад нисам продавала за поштену (смех). То је можда питање за ове "светице у покушају“. Није проблем у мушкарцима који ме желе, већ што ја нисам поштена. То није кикс, то је моја супермоћ – признала је Наташа.

Фото: АТА имагес

 

 

Претходно је, на питање о потенцијалном новом животу и још једној удаји, Беквалчева јасно дала до знања како стоје ствари.

- Одмах да ти срушим снешка, оно што могу да гарантујем, ја се нећу удавати више. Хана и Катја су испуниле моје срце у потпуности, тако да сам сасвим срећна. А што се тиче другог дела птања, мислим да сам ти дала одговор – насмејала се Наташа.

БОНУС ВИДЕО: