Тања кроз смех открила да ли се дружи са неким из своје генерације "Звезде Гранда".

- Са Банетом Мојићевићем јеино из моје генерације. Немању Николића сам последњег видела, на аеродрому. Исто Славицу Ћуктераш сам срела на једном хуманитрном догађају, и само смо махнуле једна другој.

Фото: Новости

 

Како се проводи на ромским весељима када наступа, Тања је рекла следеће.

- Супер ми је увек, лагано. Притом, ти људи су тако добри и имили. Некако смо се пронашли у тим еергијама. Ја стојим на земљи, нисам неко ко је уздигнут. Осећам се једнако са свима њима када уђем у масу, и они то прпознају. Добри су људи, заиста, и то се осети - рекла је певачица.

С обзиром на то да Тања следеће године прославља свој јубилеј, 20 година постојања на естради и музичкој сцени, певачица је признала да би волела да одржи велики концерт у то име, на ком би позвала све своје колеге из прве генерације "Звезда Гранда" - Банета, Стевана, Дарка, Немању и Славицу.

- Негде имам обавезу да обележим 20 година своје каријере и то ће се вероватно и десиити. То је следеће године, пошто је моја прва песма "За моје добро" снимљена и издата 2004, године, тако да ћу испоштовати своју публику и направити мало већи концерт - истиче Тања.

Певачица је открила да више није у контакту са Станивуковићем, с којим је пре годину дана наводно била у емотивној вези.

- Са њим стварно нисам у контакту више. Видим да је упешан, пратим његов рад. Раније ми је и пуштао поруке, када су неки празници, 8. март или када ми је рођендан. Ове године ми није честитао Дан жена, ево ближи ми се рођендан, па ћемо видети да ли ће честитати - завршава Тања.

Фото: Новости

 

Комплетан интервју са Тањом погледајте у наставку, у видеу испод:

 

БОНУС ВИДЕО: