Након што је испао из такмичења Душан Вукадиновић оптужио је менторку Снежану Ђуришић да је његовој мајки тражила мито како би он прошао у наредни круг популарног такмичења.

- О том хаосу не желим причати, не желим да преудицирам правосуђе. Ништа нисам размишљала о томе, одмах сам знала шта ћу да урадим - рекла је Снежана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

Неки медији пренели су да је Снежана Ђуришић размишљала да опрости такмичару, што је певачица у емисији "Схоw се наставља" оштро демантовала.

- Нисам то никада нигде рекла. Ја сам само казала да фактички не знам шта и кога да тужим. На част и достојанство се не сме ударати, све друго за посао може како год, моје певање може неко да не воли, али на образ се не удара - каже Снежана која је признала да су током каријере ударали на њену породицу.

- На породицу јесу. Мислим да за то нема потребе, савршено се добро зна ко је ко и ко шта ради. Породица не спада у јавни свет, ту не сме да се дира. Била сам разочарана када су то медији радили - искрено је рекла Снежана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

Истакла је да је посао у Звездама Гранда прихватила из љубави према музици.

- Звезде Гранда су моје прво радно место и то је нешто што ја волим и што је уско везано за моју професију. Од срца радим и када знам да ћу некоме помоћи и указати на то како треба и шта треба да отпева, да ће то да му послужи у добре сврхе, ја се јако добро осећам. Није гушт знање знати, већ знање дати. Срећна сам што имам прилике да помогнем младим људима - рекла је Снежана Ђуришић гостујући у емисији "Схоw се наставља" на Блиц ТВ.

БОНУС ВИДЕО: