Tanja kroz smeh otkrila da li se druži sa nekim iz svoje generacije "Zvezde Granda".

- Sa Banetom Mojićevićem jeino iz moje generacije. Nemanju Nikolića sam poslednjeg videla, na aerodromu. Isto Slavicu Ćukteraš sam srela na jednom humanitrnom događaju, i samo smo mahnule jedna drugoj.

Foto: Novosti

 

Kako se provodi na romskim veseljima kada nastupa, Tanja je rekla sledeće.

- Super mi je uvek, lagano. Pritom, ti ljudi su tako dobri i imili. Nekako smo se pronašli u tim eergijama. Ja stojim na zemlji, nisam neko ko je uzdignut. Osećam se jednako sa svima njima kada uđem u masu, i oni to prpoznaju. Dobri su ljudi, zaista, i to se oseti - rekla je pevačica.

S obzirom na to da Tanja sledeće godine proslavlja svoj jubilej, 20 godina postojanja na estradi i muzičkoj sceni, pevačica je priznala da bi volela da održi veliki koncert u to ime, na kom bi pozvala sve svoje kolege iz prve generacije "Zvezda Granda" - Baneta, Stevana, Darka, Nemanju i Slavicu.

- Negde imam obavezu da obeležim 20 godina svoje karijere i to će se verovatno i desiiti. To je sledeće godine, pošto je moja prva pesma "Za moje dobro" snimljena i izdata 2004, godine, tako da ću ispoštovati svoju publiku i napraviti malo veći koncert - ističe Tanja.

Pevačica je otkrila da više nije u kontaktu sa Stanivukovićem, s kojim je pre godinu dana navodno bila u emotivnoj vezi.

- Sa njim stvarno nisam u kontaktu više. Vidim da je upešan, pratim njegov rad. Ranije mi je i puštao poruke, kada su neki praznici, 8. mart ili kada mi je rođendan. Ove godine mi nije čestitao Dan žena, evo bliži mi se rođendan, pa ćemo videti da li će čestitati - završava Tanja.

Foto: Novosti

 

Kompletan intervju sa Tanjom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

 

BONUS VIDEO: