Такмичар тврди да менторка Снежана Ђуришић  није тражила новац од кандидата Душана Вукадиновића како би прошао у следећи круг такмичења.

- Није место ни време да ме питаш то с обзиром да нам је исти ментор и да смо из истог града. Момка сам знао неколико сати пре тога, били смо на заједно на проби и у студију, и на снимању читавог дана. Био сам присутан све време. Не бих коментарисао ништа јер није на мене да причам о томе, знам шта је било и како је било. Једно је сигурно и што могу и желим да кажем да нисам имао са том женом. Од првог момента откако је постала мој ментор, па ни са било ким из жирија, Сашом Поповићем, увек су ме лепо прихватили, дочекали, испратили, прича Рајо и додаје:

- Што се мене лично тиче, није било никаве речи о новцу. Мислим да би за ових 20 година да би се досад јавио да се то дешавало. То није истина, био сам тамо. Нисам био присутан све време, пролазио сам из два наврата и нисам чуо нешто тако. Сигуран сам да је Снежана рекла исто што је рекла на проби, што је јака реч и мисао, из које су они извуки из контекста. Она је свима нама на проби рекла, нама тројици:

"Људи моји, сконцентришите се, слушајте шта вам причам како треба да се пева. Немојте да певате тако по вашем, успорено", или што је мени рекла: "Ви сте мени Црногорци симпатични, ви имате урођено лежерно певање, ви и причате лежерно и тако певате лагано и фино. Немојте да будете лени у павању. Морате да певате како вам ја кажем, ако мислите да прођете јер ја нећу да радим џабе с вама".То је јако кључна мисао и реченица: "Ја нисам дошла овде да радим са вама џабе" - не "за џабе" што се пара тиче, у смислу да не губим време јер имају милион обавеза, рекао је Рајо за "Мондо.ме".

Фото: ТВ пинк принтскрин

 

 

Подсетимо, такмичар "Звезда Гранда" из Подгорице, Душан Вукадиновић, није се пласирао у даљи ток шоу-програма, а његова мајка Ната Вукадиновић изнела је низ оптужби на рачун певачице Снежане Ђуришић, која је врло брзо потом најавила тужбу.

На ову тему је и пре неколико дана проговорила и сама Снежана.

- Дошла сам овде јер одавде је све почело. Оно што ћу за почетак рећи је да свако говори за себе. Недопустиво је да може да вам се обрати неко на овај начин. Душан Видаковић је кандидат који је задовољио све предизпоције да уђе у Звезде Гранда. Даље предизпоције дале су му могућност да изабере ментора. С обзиром да је народњак хтео је Цецу Ражнатовић, али она га је одбила, о дабрао је мене. Он је јако талентован, прошао је два круга, али кад је дошао трећи није дошао спреман. Тада сам му рекла овако "добићеш матрице од песама које си сам одабрао и молим те спреми се, сутра се такмичиш". Сутрадан на проби није то урадио, питала сам га који је разлог. А он је рекао "па они су ми послали овакву материцу". Рекла сам му то не сме да прича, јер то није тако. Другим речима, покушао је да саботира. Зато и постоје пробе, да певач каже не чујем себе док певам, рекла је Снежана за Курир, па наставила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

- Када сам изашла из собе, пролазила сам поред његове пратње. Стајала су две жене, једна од њих је била нејгова мајка. Ја сам јој се обратила његовој мајци и замолила је да утиче на њега, а она ми је на то рекла да слободно смем да подвикнем на њега. Поред ње је стајала снаја, која ми је рекла да је Душан навикао да ради ствари по његовом. То је сва моја комуникација са те две даме. Отишла сам да се спремим. Он је добио довољна број гласова да прође у бараж. О пролазу кандидата у баражу одлучује искључиво Саша Поповић - закључила је је Снежана.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".