Победница "Звезда Гранда", Џејла Рамовић, открила је да су њени родитељи били против појављивања у истоименом такмичењу са песмом "Тихи убица".

– Моји су били противници појављивања мене са песмом „Тихи убица" у првом кругу. Рекли су ми не и питали зашто ћу то да певам и ја кажем да ми верују и да је 100 посто одлична песма и онда се десио бум и све је било супер – испричала је Џејла у једном подкасту у коме је недавно гостовала.

Фото: АТА имагес

 

Џејла је веома млада постала популарна, а сада је дала савет свима који маштају у бављењу овим послом који није ни мало лак.

– Сви који желе ја мислим да је најбоља опиција такмичења. Потребна је жеља, воља и наравно одрицања. Ја сам се одрекла много ствари, али све зарад мог крајњег циља које сам имала у том тренутку – признаје Рамовићева која се присетила периода када је за њу сазнао цео регион.

Фото: АТА имагес

 

– Могу да кажем да је људима у мом граду било благи шок да се то дешава некоме из напег малог градића. Подржавали су ме свим срцем и моји вршњаци али нико то није доживљавао да је тако велико никада нисмо били свесни ни они ни ја и мени је то било одлично – рекла је она.

БОНУС ВИДЕО: