У то смо се уверили у дуелу два талентована момка, Раја Симоновића и Џенана Ракића који су и разгалили, неки и слагали, али и насмејали чланове жирија и продукције.

Након фантастичног фолк- поп дуела сјајних момака, поносни ментори изашли су на сцену да честитају кандидатима.

- Не идемо одавно док не видимо да су обојица прошли – нашалила се Снежана, а Саша Поповић прво затражио од жирија да угасе тастере и да се припреме за прегласавање, а затим поручио да се ипак шалио и да обојица иду даље.

Фото: ТВ пинк принтскрин

 

- Најбољи си директор – добацила је усхићено Снежана.

Поповић је након дуела одлучио да открије мање познате детаље о дуелистима, тако је са гледаоцима и публиком у студију поделио информацију да је Џенан био на аудицији када је имао само 17 година, а када је упитао Симоновића да ли се и он некада појавио на кастингу, такмичар је почео да врда са одговором.

– У ‘Звездама Гранда’ нисам био никад, можда једном у Крушевцу пре десетак година. Прошао сам прву аудицију, али био сам спречен да учествујем јер сам често путовао као члан фолклора – рекао је Рајо, али га је Поповић „поклопио“ одговором.

Фото: АТА имагес

 

- Био си 2013. године, имам снимак, гледао сам те. Све вас ја пратим, само да знаш – одбрусио је Саша, а водитељка Сања Кужет додала:

- А ко ће други?!

Жири није желео да троши речи, јер сматра да су оба кандидата била фантастична, а ни ментори нису имали шта да додају.

- Феноменални сте, идете у четврти круг – поручио им је Поповић.

БОНУС ВИДЕО: