Након што се Снежана Ђуришић нашла у центру скандала када је мајка такмичара Душана Вукадиновић оптужила певачицу да је тражила новац од њеног сина за пролаз, своје мишљење о такозваној "афери мито" изнела је и певачица Јелена Костов.

Фото: Н. Скендерија

 

- У шоку сам. То што се тренутно прича нема везе са везом. Прошла сам кроз то такмичење. Када сам се ја такмичила, гласала је публика. Људи који су добијали довољан број гласова, они су и пролазили. Никада нисам чула да је неко дао некоме новац да би прошао даље. Нема потребе да се то такмичење блати у том контексту. Људи који су прошли, они раде, имају дивне каријере, они који нису прошли, имају право да буду незадовољни. Снежана је један од наших најбољих вокала. Зар мислите да би жена са таквом каријером такво нешто себи дозволила?! - рекла је певачица за "24седам".

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

С друге стране, и о Саши Поповићу, креативном директору поменутог музичког шоу-програма, има само речи хвале.

- Саши честитам сваки празник. Превелико поштовање имам према том човеку. Он је заслужан за педесет одсто свега што сам урадила у животу. Да нисмо отишли на те аудиције, а он нас тамо запазио, ми бисмо и даље били у својим родним местима. То је била највећа одскочна даска сваког такмичара који се појавио у „Звездама Гранда“ - казала је Јелена за "24седам".

БОНУС ВИДЕО: