Млади Стефан Космајац је током такмичења "Звезде Гранда" прошао кроз праве муке са алкохолом. Почео је врло млад да пева, па је скоро свако вече био припит: 

 Истина је да не пијем већ четврту годину. Баш сам причао са мајком пре извесног времена на ту тему и сабрали смо да ће ускоро бити четири године. Нисам ја пио алкохол тако да сам био у фазону пробудим се и пијем алкохол. Једноставно је свака свирка било припито или пијано стање. Али наравно то није било добро за мене. Промукне се брзо, штети се глас. Почео сам да радим са 15 година и тада сам почео да пијем. То нису биле количине, али је то било свако вече, што се каже цирка – рекао је Стефан.

Два до три пута му се догодило да му нуде опијате као бакшиш: 

- Поставио сам циљ себи у глави да више никад нећу да пијем и то ћу и свом детету поставити тај циљ – рекао је Стефан који је признао да га је на крају алкохол коштао бољег пласмана у "Звездама Гранда".

Стефан је описао како е изгледало када је испао из такмичења: 

- Пет година сам се такмичио у "Звездама Гранда" и четири пута испадао јер дођем на сцену, попијем пиво и зариба глас. Када је требало да отпевам најбоље могуће у финалу, ја узмем и напијем се. То се и види на снимку, мени очи нису биле најнормалније. Ташке ми је касније рекао да се разочарао у мене. Па наравно да се разочарао, и ја сам се разочарао – признао је Космајац.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: