Певачица Ана Николић и репер Стефан Ђурић Раста од самог почетка везе имали су буран однос, а у једном тренутку решили су да ставе тачку на свој брак.

Фото: АТА имагес

 

 

Николићева је неретко причала о растанку од репера, али је сада признала да је, у тренутку када је предала папире за развод, највише волела свог бившег партнера.

- Када сам Расту оставила и када сам поднела папире за развод, тада сам га највише волела - рекла је Николићева, па се присетила момената када га је посећивала у затвору:

- Кад сам ишла по ЦЗ-у, не знају како да ме заведу... Идем са оним велом за сахране... Питају ме "Где ти је венац?" ја кажем "Код чувара" - испричала је Ана Николић у "Магазину Ин".

Фото: Н. Скендерија/Н. Фифић

 

 

- Са Аном се десила љубав на први поглед. Нисам знао да ће она бити жена са којом ћу имати дете. Никада ништа нисам планирао, све сам остављао да се само деси. Сам брак са њом се десио потпуно природно, непосредно... Једном смо се пре наступа договорили да ћемо да одемо до матичара и да ћемо се венчати. То је тако и било. Никога нисмо обавестили, али апсолутно нико није знао, ни њен брат, баш нико. Чак су се и љутили. Породица је осетила као да нису добродошли - причао је Раста својевремено.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: