У једном од интервјуа које је поп певачица Ана Николић дала, дотакла се управо ове теме, осврнувши се на честе пецкалице које Јелена упућује на рачун своје колегинице, које притом нимало нису дозиране, нити са кочницом.

Многе је изненадила и изненадна прозивка на рачун Даре Бубамаре, са којом је у идеалним колегијалним односима, али након поруке коју је послала, видећемо да ли ће тако и остати.

- Не могу да причам о Карлеуши сад. Стварно не могу. Ево, она ми каже да не може (показујући на пано са својом сликом). Ја делим естраду на привреднике и уметнике. Ко се где пронашао, сам се јавио. Ја сам само рекла како делим естраду - изјавила је Ана, а потом шокирала речима о Дари Бубамари, прецизније нумери коју је она снимила.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам чула за то и нисам знала ни да је изашла "Кока рока". Мени је Лаћа пуштао ту песму још одавно. Мени је то било нешто ужас. Питала сам га шта му је то. Не могу да схватим да то неко може да пева. Мислила сам да то нико неће снимати, али ето - изјавила је Николићева.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".