Познато је да је живот Ане Николић у последњих годину две дана кренуо низбрдо због лоших навика и лошег начина живота, па  је тако певачица недавно затражила стручну помоћ, открио је извор за "Блиц".

Током претходних месеци, певачица се нашла у жижи интересовања због скандала са колегиницом Милицом Павловић због песме "Проверено", притом је у несређеним односима са бившим мужем, Стефаном Ђурићем Растом. 

- Хоћу да одем. Емина Јаховић ми је предлагала једну клинику. Ја не знам ко се развео, а да му је баш супер било. Ја сам у ћеркиним очима видела страх и једно неповерење у мене. Дошло ми је не да одустанем од музике, него да уништим Ану Николић, да не постоји. Не знам више одакле ми сузе - само је делић онога што је Ана испричала у својој исповести у Премијери Викенд Специјал.

- Ана је последњих годину па чак и две водила прилично нездрав начин живота. Почев од цигарета, преко алкохола и хране која је брза. Није се то одразило на њен изглед колико на здравље и психу. Чека је велики концерт у Београду, и сви су јој рекли да са таквим животним навикама неће моћи ништа да уради. Ана је перфекциониста и жели да остави добар утисак на том концерту, да зечепи уста свима који говоре да је пропала музички и да је посрнула после развода од Расте. То јој је уједно мотив да се поправи, али највећи од свих јесте њена ћерка. Тара је центар њеног света и када су јој рекли да би била добра мајка мора да поведе рачуна о стилу живота, одмах је прихватила да оде у клинику у Аустрији, каже извор који због добрих односа са Аном није желео да му се идентитет открије.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".