Ева је открила да јој није било нимало лако током стварања глумачке каријере: 

-Због свега тога кроз целу каријеру имам пуно шамара и заостајања. Нисам научила да себе поштедим, то не можете намерно, то вам излети, а и део је мог карактера. Имам једну особину а то је да чујем шта људе мисле, без обзира какве речи изговарају и кад чујем да мисле нешто другачије и против мене, ја одмах скочим – рекла је Ева и наставила:

– Има људи који ме мрзе, поготово у овом времену друштвених мрежа. Та мржња се толико проширила да је то страшно. Људи сваки дан на мрежама кажу шта мисле, чак и оно што не смеју да кажу јавно, није лако живети данас. Многи ме мрзе зато што сам стара, а томе је пандемија доста припомогла, јер је ниподаштавала, презирала старе људе.

Фото: АТА имагес

 

Када је глумици у емисији "Гранд магазин" постављено питање да ли јој је тешко, она је одговорила: 

-Не, увек је било баба на филму, а пошто сам баба увек играм бабе– одговорила је и додала да за њене године не постоји награда коју прижељкује, као и да је максимално посвећена писању.

-И даље пишем романе и директно са компјутера сам дошла код вас. И у аутобусу сам писала. Роман треба ускоро да изађе, већ три године га пишем и зове се „Последњи плес са пандемијом“– открила је глумица, а потом признала да упркос слави и признању које је стекла за живота, и даље се понаша као сав нормалан свет.

Чак и када је била најпопуларнија, Ева никада није бежала од љзди, понашала се као сав нормалан свет: 

-Не, и кад сам била најславнија и најмлађа и најлепша ја се никад од народа нисам одвојила. Увек сам се возила аутобусима, трамвајима, међуградским. И кад идем авионом никад нисам ишла бизнис класом. Како сам долазила код вас срела сам пријатељицу и рекла сам јој да не могу да причам, јер касним на емисију,а она ме је питала зашто не иде таксијем… Не бих дала ни туђе паре за такси, узалуд сте ми рекли да ћете ми платити такси– поносно је рекла Ева.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".