- Зејна је синоћ морала да победи. Зашто? Па како зашто? За почетак је била најбоља певачица на такмичењу. Црни Лук, који је победио, није убо тон у д*пе (Фини дечко, није крив, али нико га се неће сећати за два месеца. Тачка. Sorry not sorry. Ово је суров посао, не бајка за осетљиву децу па да мора да се пази на њихова осећања. Ко је размишљао о Зејни и Џипсију и њиховим осећањима дискриминације, неправде, немоћи? Нико - почела је Карлеуша у свом стилу.

- Даље, једна права евровизијска песма је била управо од Зејне јер улази у категорију "World Music".

- Црни Лук је на силу покушао да буде трип и арти да странцима прода њихову фору, а све укупно је било само јефтини кринџ покушај. Ми не можемо да продајемо ту врсту музике и трипа странцима јер ће они увек бити бољи у томе од нас јер су у тој музици природни и бољи. Сем ако ниси талентован као Џипси, а Црни Лук није. Да се разумемо, ја волим црни лук, али не у воћном миксу - написала је Карлеуша своју оштру критику.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Једна порука и за ЛГБТ заједницу која је хајповала Црног Лука синоћ. Тако сте хајповали и Хурикејн прошле године па је било шта?

- За крај... Нећу да доливам уље на ватру, али... ипак хоћу. White supremacy (доминација белаца, прим.аут.) мора да престане. Џипси и Зејна имају сва права да кажу да је оно синоћ била брутална дискриминација дискриминација од стране белог жирија. И јесте. Јесте и тачка! Али ако им је за утеху, пред Зејном и Џипсијем је велика каријера. Дечко је себе назвао Џипси Буум! У главу! Храбро! Отворено! Зејна је Зејна бре! Усред Београда! Особа која коначно у име свих Рома диже глас и каже да су је малтретирали у школи, у послу и животу и да неће да трпи. И зашто би? Зејна-морална победница - завршила је Јелена Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО: