Као супруга Новака Ђоковића, једног од најбољих тенисера света, није неко чудо што Јелена привлачи изузетну пажњу сваким својим потезом, а оно што је такође често у фокусу и што изазива полемике у јавности јесу њени модни одбири. Позната као краљица сведеног стила и неко ко заговара паролу "мање је више", она је неретко на мети различитих коментара, а стајлинг Јелене Ђоковић не допада се увек свима.

Фото: НДФ

 

 

На Јеленин препознатљив стил смо већ навикли, увек је са одговарајућом шминком и накитом и никада ни у чему не претерује, а да је по мишљењу многих некада и претерано опуштена, уверила је многе и својим најновијим оутфитом.

Једноставан стајлинг Јелене Ђоковић у беж нијансама, широка тренерка, ролка и дугачка зимска јакна, које је одабрала за вечеру са пријатељем у једном познатом ресторану у Бечу, изазвао је на друштвеним мрежама опречна мишљења и реакције.

Фото: Инстаграм принтскрин/лутајуци_путник

 

 

Док један део јавности њу готово увек са великим жаром хвали и верује да је у свакој прилици сјајно, ненаметљиво и скромно стилизована, други сматрају да јој фали креативности те да би могла да се позабави својим гардеробером и у њега унесе мало иновативности, поготово јер је супруга најбољег тенисера.

Било како било, Јелена поред бриге о деци има толико других ствари којима се бави, те се претерано не обазире на туђа мишљења и коментаре и остаје доследна себи и свом осећају за моду.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".