Kao supruga Novaka Đokovića, jednog od najboljih tenisera sveta, nije neko čudo što Jelena privlači izuzetnu pažnju svakim svojim potezom, a ono što je takođe često u fokusu i što izaziva polemike u javnosti jesu njeni modni odbiri. Poznata kao kraljica svedenog stila i neko ko zagovara parolu "manje je više", ona je neretko na meti različitih komentara, a stajling Jelene Đoković ne dopada se uvek svima.

Foto: NDF

 

 

Na Jelenin prepoznatljiv stil smo već navikli, uvek je sa odgovarajućom šminkom i nakitom i nikada ni u čemu ne preteruje, a da je po mišljenju mnogih nekada i preterano opuštena, uverila je mnoge i svojim najnovijim outfitom.

Jednostavan stajling Jelene Đoković u bež nijansama, široka trenerka, rolka i dugačka zimska jakna, koje je odabrala za večeru sa prijateljem u jednom poznatom restoranu u Beču, izazvao je na društvenim mrežama oprečna mišljenja i reakcije.

Foto: Instagram printskrin/lutajuci_putnik

 

 

Dok jedan deo javnosti nju gotovo uvek sa velikim žarom hvali i veruje da je u svakoj prilici sjajno, nenametljivo i skromno stilizovana, drugi smatraju da joj fali kreativnosti te da bi mogla da se pozabavi svojim garderoberom i u njega unese malo inovativnosti, pogotovo jer je supruga najboljeg tenisera.

Bilo kako bilo, Jelena pored brige o deci ima toliko drugih stvari kojima se bavi, te se preterano ne obazire na tuđa mišljenja i komentare i ostaje dosledna sebi i svom osećaju za modu.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".