У Дому синдиката је отворен 51. Фест, а на самом догађају могли смо видети многе познате личности. Између осталог, присуствовала је и једна од глумица која има префињен модни стил, Јелена Гавриловић.  

Синоћ је титулу најбоље одевене глумице оправдала тако што је феноменално изнела капут који је дизајнирала дизајнерка Миа Митановски. 

Фото: АТА имагес

 

- На Фест ко да је стигла Мадона - био је један од коментара из публике. Миа Митановски није непознато име у свету моде. Она је пре више од десет година на конкурсу британског издања магазина Вог изабрана за једну од четири најбоља млада дизајнера и добила је прилику да свој рад представе на Лондонској недељи моде. У своју биографију је уписала сарадњу са Леди Гагом у више наврата за потребе магазина и рекламе кампање њених турнеја. Певачица је чак и на својим концертима путем видео радова презентовала њене комаде одеће, али чувене рогове. После Гаге радила је и с Мадоном. Омиљену глумицу ускоро ћемо гледати у новом британском филму "Гассед Уп" у продукцији Амазон Приме Видео. У питању је акциони трилер редитеља Џорџа Ампонса, номинованог за награду БАФТА за филм "Хард Стоп".

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".