U Domu sindikata je otvoren 51. Fest, a na samom događaju mogli smo videti mnoge poznate ličnosti. Između ostalog, prisustvovala je i jedna od glumica koja ima prefinjen modni stil, Jelena Gavrilović.  

Sinoć je titulu najbolje odevene glumice opravdala tako što je fenomenalno iznela kaput koji je dizajnirala dizajnerka Mia Mitanovski. 

Foto: ATA images

 

- Na Fest ko da je stigla Madona - bio je jedan od komentara iz publike. Mia Mitanovski nije nepoznato ime u svetu mode. Ona je pre više od deset godina na konkursu britanskog izdanja magazina Vog izabrana za jednu od četiri najbolja mlada dizajnera i dobila je priliku da svoj rad predstave na Londonskoj nedelji mode. U svoju biografiju je upisala saradnju sa Ledi Gagom u više navrata za potrebe magazina i reklame kampanje njenih turneja. Pevačica je čak i na svojim koncertima putem video radova prezentovala njene komade odeće, ali čuvene rogove. Posle Gage radila je i s Madonom. Omiljenu glumicu uskoro ćemo gledati u novom britanskom filmu "Gassed Up" u produkciji Amazon Prime Video. U pitanju je akcioni triler reditelja DŽordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA za film "Hard Stop".

(Alo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".