Водитељка је мишљења да се млади облаче ради других, а не ради себе, да им је више стално  до тога шта ће други рећи а не како се они осећају у тој гардероби.

Она није осудила само девојке које се труде да изгледају атрактивно док данашњи момци остављају утисак незаинтересованости, а то није исправна комбинација. 

Фото: В. Данилов

 

- Постављају се јако одбојно, а све су дошле и намонтирале се не би ли им неко пришао. Када ви изађете, то су десетине столова и све саме девојке. Па то су пале паре за фризуру, за професионалну шминку, то су се платиле чарапе, штикле. Безвезе, никог немаш да упознаш. Изгубио се моменат да можеш са неким да ћаскаш без крајње намере - рекла је Дакићева у својој Инстаграм објави.

 

 

Резултат свега тога је одлазак свако својој кући без новог познанства. 

- Страх од одбијања код мушкараца у комбинацији са страхом од осуде код жена резултира лошим проводом и тиме да се нико не смува на крају. А онда пљуште поруке у дм и сви храбри, а у клубу се игнорисали. Они нису били заинтересовани, а оне су биле поштене. Ето, то вам се зове морал, тачније - лажни морал - додатно је водитељка појаснила на шта мисли.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".