Милош Бојанић, недавно је гостовао у домаћим међима са својом снајком, женом сина Микице који је у ријалитију од самог почетка Задруге 6.

Певач је прокоментарисао пријатељство свог сина са Звезданом Славнићем, али и учешће Микице, за кога се спекулисало да је на прагу да превари супругу.

Фото. В. Данилов

 

 

- Милоше, рекли сте да никада не би пожелели да се неко дигне руку на ваше дете, а истакли сте да је Звездан добар човек. Да ли особа која дигне руку на неког, може да буде добра? Да ли мислите да су Микица и Звездан прави пријатељи? - упитала је водитељка.

- Он је добар човек са лошим особинама. Кад смо пријатељи, онда смо то до краја. Микицама је у неким ситуацијама добар, чак и више него што треба да буде, па му се речи косе са оним што раде. Он је мени битан, драг и добар, али су му поступци катастрофални. То би се променило да сам ја био више ту. Не може јаре и паре. То је проблем који смо имали Мока и ја. У наше време се није много зарађивало. Све оно што сам стекао бих лако бацио, само да вратим време и будем више уз своју децу. Имао сам турнеје, гостовања, разне наступе, који су ме спречавали да будем ту. Исту цену је платио и Мокин син - рекао је Милош.

Фото: Јутјуб принтскрин/Pesmom Za Dusu TV GRAND

 

 

- Он критикује Звездана ван црног стола, а задругари то ни не знају, те говоре да он не сме ништа да му каже. То није истина - рекла је Микицина жена.

Милош и Душица су проговорили и о верности млађег Бојанића, у коју се сумња већ месецима.

- Опасан је. Мени су неки моји пријатељи рекли да одрадим ДНК, јер само Бане вуче на мене, а Микица не. Ја знам колико су наше душе повезане заправо. Једино што сам га саветовао јесте да снима само првих месец дана о чему се ради, као ја на Фарми. Сад кажу да је мој, да не морам да радим ДНК. Стави руке и џепове и устане да прича, исто као ја. Он је на мене по многим стварима, једино не показује духовитост. Кад попије мало, онда редом грли и љуби све, то је он - рекао је Милош, а Душица је нагласила да ју је муж одушевио понашањем на рођендану Марије Кулић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Pesmom Za Dusu TV GRAND

 

 

- То је све била шала, да Иван каже шта је видео. Шармен је јако дивна девојка, васпитана, не смета ми ништа, он се дружи. Сања је сама рекла да је бацила фору. Са Мајом, Миљаном и то... Знам ја њега, знам ја да ту нема ништа. Причали смо пре него што је ушао. Не може само стајатати и седети зато што је ожењен - рекла је Душица, на шта се надовезао Милош.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".