Овај трејд не би био ништа чудно ако се не зна да ће у истом тиму играти Бизли и Скоти Пипен млађи, бивши дечко и син Ларсе Пипен (48). 

Ларса, бивша супруга легенде Чикаго булса Скотија Пипена, накратко је била у вези са 26-годишњим Бизлијем крајем 2020. године, када су фотографисани како се држе за руке у Мајамију.

Корисници друштвених мрежа поново су почели да пишу о овом односу након што се појавила вест да ће Бизли и Пипен млађи бити саиграчи.

Ове фотографије су умало окончале Бизлијев брак јер је његова супруга Монтана Јао, са којом кошаркаш има 4-годишњег сина, поднела захтев за развод, писао је својевремено ТМЗ. Ипак, чини се да му је Јао опростила неверство.

Са друге стране, своју реакцију на везу своје мајке и новог саиграча имао је и Скоти Пипен млађи. 

- Фокусиран на себе и своје циљеве. Не одговарам за ничије поступке. Све је добро овде - написао је Скоти на свом Твитер профилу недуго након што су се појавиле фотографије његове мајке са Бизлијем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Ипак, љубав 26-годишњег кошаркаша и Ларсе Пипен није потрајала предуго и они су се растали у априлу 2021. године. Бизли је тада упутио јавно извињење својој супрузи на друштвеним мрежама. 

- Желим да се извиним што сам те довео у ситуацију у којој си био стављен у последњих неколико месеци - написао је кошаркаш на свом Инстаграм профилу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALIK BEASLEY (@mbeasy5)

Иначе, након окончавање везе са Бизлијем, Ларса је упловила у везу са Маркусом Џорданом (32), сином Мајкла Џордана, који је бивши саиграч из Чикаго булса њеног бившег мужа Скотија Пипена. Њих двоје су озваничили своју романсу на Инстаграму прошлог месеца.

Поред Скотија Пипена млађег, Ларса има још троје деце са Скотијем Пипеном - Престона (21), Џастина (18) и ћерку Софију (14). Она је веома активна на друштвеним мрежама, а на Инстаграму је прати преко 4.7 милиона људи.

Погледајте како изгледа Ларса Пипен: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".