- За доброг тренера најбитније је поверење. Не видим како играчи могу да верују Рајану након онога што је учинио рођеном брату. Спавао му је са женом осам година - рекао је Дени Вилсон, отац Рајана Гигса (50), легенде Манчестер Јунајтеда и бившег селектора Велса чију сјајну каријеру су засенили бројни скандали. 

Цела породица практично га се одрекла, 2017. године растао се са супругом Стејси Кук са којом је добио сина Зака (16) и ћерку Либи (19), но Гигса то није омело да настави са својим старим животом. Заводио је млађе девојке и на крају упознао своју нову љубав.

Бивши играч Јунајтеда је од 2021. године у вези с 36-годишњом Заром Чарлс са којом ће ускоро добити дете. Мајка његовог трећег детета ради као модел за доње рубље.

Фото: Профимедиа

 

- Рајан је био нервозан око тога што ће његова деца мислити, али упознали су Зару током последњих неколико година и стварно им се свиђа. Они су срећни јер знају да је он срећан. Али шалили су се да би се могао борити са раним јутрима и недостатком сна - рекао је извор за британски Сан.

Колико год покушавао да се посвети новој породици, Гигс никада са себе неће скинути етикету преваранта и издајника. Пре 13 година је изашло на видело како је осам година спавао са братовљевом тадашњом супругом Наташом. Брат Родри га се одрекао због тога.

Наташа је Рајана упознала у 2003. године у једном ноћном клубу у Манчестеру. Спавала је са њим док је његова трудна супруга Стејси била код куће. После два месеца ступила је у везу са његовим братом Родријем за којег се касније удала. Касније је признала да је побацила дете, које је било Рајаново, током осмогодишње везе.

Фото: Профимедиа

 

Цело острво било је шокирано након што је откривена та вест јер су сви мислили да је Рајан "добрица".  У очима јавности био је породични човек, али на крају је испало другачије. Наташа је одмах раскинула са селектором Велса, а као оправдање за своје несташлуке, рекла је да је Гигс манипулисао њоме и контролисао је. Но није баш помогло и убрзо је раскинула и са његовим братом.

Отац га се одрекао

Афера је унела раскол у породицу и шокирала је Гигсовог оца Денија Вилсона. Он је био погођен поступком свог сина Рајана те је доне екстремну одлуку. Одрекао га се и он за њега више не постоји. 

 - Знате, он (Рајан) је увек себе стављао на прво место и било му је најважније да је у центру пажње. Потпуно је уништио живот свога брата! За мене је он само бивши фудбалер и ништа више од тога. Сваки пут кад се појави на телевизији, мењам програм. Не могу да га видим. Требало би да будем најпоноснији отац на свету, а стидим се што ми је син - рекао је Дени Вилсон за енглеске медије.

И није то био једини скандал прослављеног фудбалера. Имао је бројне љубавнице и девојке, а пре три године је ухапшен због оптужби да је злостављао бившу девојку Кејт Гревил. Тврдила је да ју је контролисао и злостављао током везе, што је он све демантовао. На крају је прошле године ослобођен оптужби јер није било довољно доказа.  Сада се скрасио са новом девојком са којом гради нову породицу. 

Гигс је провео у Јунајтеду 23 године и одиграо 905 утакмица у којима је постигао 158 голова и 174 пута асистирао. Освојио је 13 Премијер лига, две Лиге шампиона, четири ФА купа и четири Лига купа, а у пензију је отишао 2014. Био је помоћник у Јунајтеду и велшки селектор од 2018. до 2022. Што се тиче фудбала, велики узор, што се нипошто не може рећи и за приватни живот.

БОНУС ВИДЕО: