Ovaj trejd ne bi bio ništa čudno ako se ne zna da će u istom timu igrati Bizli i Skoti Pipen mlađi, bivši dečko i sin Larse Pipen (48). 

Larsa, bivša supruga legende Čikago bulsa Skotija Pipena, nakratko je bila u vezi sa 26-godišnjim Bizlijem krajem 2020. godine, kada su fotografisani kako se drže za ruke u Majamiju.

Korisnici društvenih mreža ponovo su počeli da pišu o ovom odnosu nakon što se pojavila vest da će Bizli i Pipen mlađi biti saigrači.

Ove fotografije su umalo okončale Bizlijev brak jer je njegova supruga Montana Jao, sa kojom košarkaš ima 4-godišnjeg sina, podnela zahtev za razvod, pisao je svojevremeno TMZ. Ipak, čini se da mu je Jao oprostila neverstvo.

Sa druge strane, svoju reakciju na vezu svoje majke i novog saigrača imao je i Skoti Pipen mlađi. 

- Fokusiran na sebe i svoje ciljeve. Ne odgovaram za ničije postupke. Sve je dobro ovde - napisao je Skoti na svom Tviter profilu nedugo nakon što su se pojavile fotografije njegove majke sa Bizlijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Ipak, ljubav 26-godišnjeg košarkaša i Larse Pipen nije potrajala predugo i oni su se rastali u aprilu 2021. godine. Bizli je tada uputio javno izvinjenje svojoj supruzi na društvenim mrežama. 

- Želim da se izvinim što sam te doveo u situaciju u kojoj si bio stavljen u poslednjih nekoliko meseci - napisao je košarkaš na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALIK BEASLEY (@mbeasy5)

Inače, nakon okončavanje veze sa Bizlijem, Larsa je uplovila u vezu sa Markusom DŽordanom (32), sinom Majkla DŽordana, koji je bivši saigrač iz Čikago bulsa njenog bivšeg muža Skotija Pipena. NJih dvoje su ozvaničili svoju romansu na Instagramu prošlog meseca.

Pored Skotija Pipena mlađeg, Larsa ima još troje dece sa Skotijem Pipenom - Prestona (21), DŽastina (18) i ćerku Sofiju (14). Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati preko 4.7 miliona ljudi.

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".