Како се пише по медијима, Ана је својим уласком себи загарантовала хонорар од 200.000 евра, што је цифра о којој многи учесници могу само да маштају јер је највећи до сада у овом забавном програму. 

 

 

Ана није желела ни да потврди ни да демантује ове наводе, а када јој је Звездан рекао у налету љутње да се продала за 200 евра, она се само насмејала. 

Ана и Звездан нису у браку, па неће ни делити хонорар. Пошто је Славнић лишен хонорара, неће свакако имати шта да додада на ту суму. 

Кад је угледао бившу невенчану жену у ријалитију, Мокин син је направио тотални хаос у Белој кући, почео је све да ломи и руши по имању:

- Што да не радим? И онако ћу изаћи са нулом! Ево ја сам најгори, стока, убица, сад ћу да причам све, пошто је то моја поента, пошто сам најгоре г**но које је икада рођено. Ја сам манијак који не зна шта ради... - рекао је у лајву Славнић.

 

Анђела је била и прошле сезоне део ријалитија, али није имала велик хонорар. 

Почетницима је хонорар између 150 и 300 евра недељно. Од момента када је постала центар збивања, Анђели се повећао хонорар на 500 евра, али уколико настави да се понаша насилно као Звездан, завршиће без ичега. 

Ђуричићева је у тренуцима очаја пре две ноћи желела да побегне из "Задруге", па је разбила прозор и правила проблеме. То је само једна од сцена због које ће морати скупо да плати.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".