Kako se piše po medijima, Ana je svojim ulaskom sebi zagarantovala honorar od 200.000 evra, što je cifra o kojoj mnogi učesnici mogu samo da maštaju jer je najveći do sada u ovom zabavnom programu. 

 

 

Ana nije želela ni da potvrdi ni da demantuje ove navode, a kada joj je Zvezdan rekao u naletu ljutnje da se prodala za 200 evra, ona se samo nasmejala. 

Ana i Zvezdan nisu u braku, pa neće ni deliti honorar. Pošto je Slavnić lišen honorara, neće svakako imati šta da dodada na tu sumu. 

Kad je ugledao bivšu nevenčanu ženu u rijalitiju, Mokin sin je napravio totalni haos u Beloj kući, počeo je sve da lomi i ruši po imanju:

- Što da ne radim? I onako ću izaći sa nulom! Evo ja sam najgori, stoka, ubica, sad ću da pričam sve, pošto je to moja poenta, pošto sam najgore g**no koje je ikada rođeno. Ja sam manijak koji ne zna šta radi... - rekao je u lajvu Slavnić.

 

Anđela je bila i prošle sezone deo rijalitija, ali nije imala velik honorar. 

Početnicima je honorar između 150 i 300 evra nedeljno. Od momenta kada je postala centar zbivanja, Anđeli se povećao honorar na 500 evra, ali ukoliko nastavi da se ponaša nasilno kao Zvezdan, završiće bez ičega. 

Đuričićeva je u trenucima očaja pre dve noći želela da pobegne iz "Zadruge", pa je razbila prozor i pravila probleme. To je samo jedna od scena zbog koje će morati skupo da plati.

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".