Глумица је испричала како су севнуле варнице између њеног супруга  са којим је у скла брак већ три деценије :

- На снимању хорор филма “Свето место“ био је почетак љубави између мене и Драгана. Мало пре тога смо већ осетили љубав, али све се догодило захваљујући редитељу Ђорђу. Лепа осећања нас везују за тај филм - започела је Бранка. 

Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

 

- Дивне емоције ме увек преплаве када се сетим снимања тог филма. Уживали смо у процесу рада, иако је то био хорор. Изузетно смо се лепо забављали. Смејали смо се до суза и дружили лепо. Све је било другачије него данас. Имали смо више времена да проводимо једни са другима и током снимања и након. Увек се сетим Делиблатске пешчаре, замка Дунђерски... Сва та места и сви ти објекти су и дан- данас невероватни. Са друге стране на снимањима смо имали и дивне људе, шминкере, костимографе. Било је изузетно. И сада када се сетим свега тога, могу да тврдим да се радило спорије и посвећеније. Сваком детаљу се давало на значају и свему се посвећивала пажња. Сада се снимање филмова и серија доста разликује. Технологија је узнапредовала. Све је брже, једноставније, лакше и не ради се толико студиозно као пре - говори глумица.

Тајна њиховог успешног брака је разговор, увек су искрени једно према другом: 

- Увек кажемо искрено једно другоме оно што мислимо. Ако имамо нешто да поручимо, трудимо се да скренемо пажњу пре него што се заврши пројекат. Битно је да пре снимајућих дана изнесемо своје мишљене и став. Како Драган мени, тако и ја њему. Када се прича заврши и пројекат буде финалан, ту не може ништа да се мења. Најбитније је од свега да између нас двоје постоји велика искреност - истиче Пујићева.

Фото: АТА имагес

 

Када јој је постављено кога би од младих глумаца издвојила, изјавила је да је то дефинитивно њен муж.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".