Према астрологији, ова три хороскопска знака увек ће другима давати до знања колико им је добро, колико су одлични у неким стварима које раде и уживаће ако су у центру пажње, а такође воле и да "паметују".

Ован

Први знак зодијака, једнако и најватренији, има много врлина, али и једну огромну ману која смета готово свима, а то је и нарцисоидност. Иако је добро и здраво волети себе, припадници овог знака често у томе претерују те иду толико далеко да себе виде као победника, паметњаковића, најлепшу и најпосебнију особу на свету. Осим што их то може коштати на нивоу пријатељства, лоше могу проћи и у љубави.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Ваге се сматрају једним од најповршнијих знакова. Као велике естете, оне воле лепе ствари и лепе људе те се може рећи да тако посматрају свет, али и себе. Обожавају да привлаче пажњу других људи и очекују посебан третман. Припадници овог знака често говоре о својим успесима, а неретко и претерују у томе. Није битно ако сте нешто учинили једнако добро као и она, Вага ће вам рећи да је то она учинила боље.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Ватрени Лавови су познати по својој егоцентричности и чини се они то не покушавају ни да сакрију од других. Они се искрено диве себи, обожавају да буду у центру пажње и често све знају најбоље. Колико Лавови воле да имају добар углед у друштву говори чињеница да би они пристали да учине нешто за друге само како би се о њима причало лепо.

(Крстарица)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".