Након што смо некако преживели јануар, на врата је покуцао фебруар, месец заљубљених. И док то на прву делује одлично, звезде и астролози упозоравају да ће вељача фебруар 2023. бити за три хороскопска знака јако турбулентан и испуњен изазовима на сваком кораку.

Рак

Ракови ће бити оптерећени обавезама са свих страна. Енергија им неће бити на уобичајеном нивоу па ће се тешко носити са задужењима, а проблеме ће им стварати и лоша концентрација. Треба  да се пазе грешака и лоших пословних и финансијских процена, а у интимном животу трзавица. Крајем месеца осетиће олакшање, а посебно на љубавном плану.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Лавовима ће фебруар бити напоран због пораста обавеза. Осећаће да не могу да предахну јер чим доврше један задатак, доћи ће нови. Ужурбан ритам прилично ће их исцрпети, а најнапорније ће им бити у данима након 20. у месецу. Љубавни живот парова биће пун напетости док би самци могли да пате за неким ко их не може усрећити.

Стрелац

Стрелчеви ће овог месеца бити напети и нервозни. Често ће бити на ивици нерава па ће бити само питање тренутка кад ће се с неким посвађати.

Фото: Профимедиа

 

 

Требало би да пазе да у љутњи не кажу ствари због којих ће касније зажалити. Финансијска ситуација биће промјенљива, а крајем месеца на видело ће испливати љубавни или породични проблеми којима ће се морати озбиљно да позабаве.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".