Када планирате венчање, углавном међу првим званицама замишљате своје родитеље, а они су најчешће и највеселији гости. Ипак, у случају овог младића десило се нешто потпуно другачије.

Његови родитељи нису дошли на свадбу јер су ишли на спортску утакмицу!

Читаву причу је на Редиту поделио младин рођак, који је, притом, додао и да је спортско такмичење трајало чак две недеље, али свекар и свекрва нису могли да пропусте један дан да виде како се њихов син жени.

Фото: Профимедиа

 

- Венчање мојих рођака било је пре два викенда. Пре отприлике три месеца, младожењини родитељи су их обавестили да неће моћи да дођу, јер је венчање заказано за време спортског турнира којем су желели да присуствују.

Одбили су позив на венчање свог сина, јер су морали да буду на овом двонедељном турниру тог дана.

Штавише, младожењини родитељи су се у почетку сложили да плате цветне аранжмане за венчање – али су повукли понуду када су одлучили да не присуствују.

Фото: Профимедиа

 

Рођак је додао и следеће:

- Очигледно су младожењини родитељи пристали да покрију трошкове цвећа. Оно што моја рођака и њен муж нису знали јесте да су родитељи, када су одбили њихов позив, такође повукли понуду да плате цвеће. Моја рођака није ни помислила да провери резервацију/уговор цвећа јер је мислила да је већ покривено. И тако, поред свекрва и свекрва на венчању није било ни цвећа! - закључио је он.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".