Треба ли бивше љубави звати на венчање? Вероватно су искуства различита, па су неки од то урадили и такве сусрете привели крају без неких посебних последица, али изгледа да је младић по имену Марвин погрешно проценио ситуацију, односно помешао своја осећања.

Низ портала је у понедељак пренео тренутак када се сломио пред Кејлом, девојком са којом је имао везу и добио ћерку. Он је задрхтао чим ју је видео, а онда бризнуо у плач када је одбила његов загрљај.

Иако очигледно није била срећна, његова нова супруга Зара успела је да задржи присебност и пар је наставио да прима поклоне када се он прибрао и обрисао горке сузе са лица.

- Нико није савршен, сви правимо грешке у животу, а данас је дошао ред на Марвина. Тако је неко назвао снимак који је у међувремену на ТикТоку скупио пет милиона прегледа, а испод којег су се многи питали чему су сведоци, стварном догађају или клипу из неке теленовеле.

Нема коначаног одговора, може се рећи да је снимак дошао са Јутјуб канала "Videos Chapin", чији аутор тврди да прати свакодневницу обичних људи из Гватемале.

- На овом каналу ћете наћи видео снимке о туристичким местима, џунглама, планинама, рекама, језерима, плажама, људима који раде у пољима банана и шећерне трске, градовима, селима… Ту је и свакодневни живот наших људи, наши обичаји, наше културе и још много тога - навео је аутор у опису свог канала, сугеришући да само документује љубавне јаде Марвина, Кејле и Заре.

Било како било, многе девојке у коментарима су бурно реаговале на Марвинове сузе, биле изненађене Зарином хладноћом и истакле да ће одмах затражити развод.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".