Венера, планета лепоте и љубави, ушла је 27. јануара у маштовите и креативне Рибе и у њима ће боравити до 20. фебруара 2023. Њен транзит у овом воденом знаку идућих недеља доноси романтику, креативност и саосећање у наше љубавне и друштвене животе.

Овај је транзит посебно користан за оне који желе да започну нову везу јер их подстиче да се емоционално отворе и покажу спремност на ризик у љубави. Буди се жеља за нежношћу и припадањем, а везе започете у овом раздобљу обично имају судбоносан предзнак.

Фото: Профимедиа

 

 

Венера у Рибама наглашава романтичну енергију. У овом раздобљу односи и партнерства попримају дубље емоционалне повезаности. Ово је повољно време да се парови поново повежу и открију чаролију. Сада је тренутак да забораве све замерке и љутњу и усредоточе се на опрост.

Али, Венера у Рибама може нагласити и склоност бегу од стварности. Важно је ово имати на уму и не допустити да вам романтичне фантазије помуте расуђивање. Астролози наводе да ће ова три знака у надолазећем раздобљу доживети љубавну срећу.

Рак

Маштаћете о идеалном партнеру, романтици и новим искуствима. Ово је време рађања нових љубавних прича. Користите своју креативност током овог транзита и прионите на остварење планова и пројеката до којих вам је стало. Многи ће у наредним недељама пронаћи кључ своје среће и схватити шта их највише испуњава.

Шкорпија

Романтичне везе и љубав долазе вам на прво место. Многи ће побољшати однос с вољенима, док самце очекује узбудљив флерт. Препустите се активностима у којима уживате. Посветите се запостављеном хобију, пронађите времена за опуштање и више уживајте у лепим стварима живота. Сада је време да се мало размазите.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Венера у Рибама подстиче вас да научите више волети и цените себе. Можда сте задњих недеља били под стресом због накупљених обавеза па је кључно да сада одвојите мало времена за себе и бавите се оним што вас радује и опушта. Ослободите креативност и уживајте у малим стварима. Ваши романтични напори биће успешни па је пред вама испуњење љубавних жеља.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".