Шкорпија

Шкорпије могу бити чудне. За њих се све врти око односа. Имају своју мрачну страну. Шкорпије воле документарце, мистерије о убиствима, духове и серијске убице. Заиста се баве тим стварима. 

Ови људи понекад могу бити заиста емотивни. Али нису баш добри у показивању или глуми на томе. То је разлог зашто се многи окрећу алкохолизму, злоупотреби дрога и другим супстанцама. Зато што им је тешко да процесуирају своје емоције. Њихов сарказам је изван просека и супер су паметни. Шкорпије знају понешто о свему. Мрзе мале разговоре. Политика им је једна од омиљених тема. Међутим, врста црног хумора коју имају није за свакога.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Ови људи су сјајни, али понекад могу бити прави нарциси. Не нужно себични. Они су заиста одани својој породици и пријатељима. Али они могу бити изузетно опседнути, чак и помало обманути. Неко им понекад мора рећи шта је стварно, а шта није. Они имају тенденцију да живе у свету маште. Дакле, ако их неко не упозори, тешко им је да разликују истину од лажи.

Али Лавови су заиста најзабавнији од знакова Зодијака. Имају фантастичан смисао за хумор и невероватан осећај за стил. Ако желите да сазнате најновије трендове у моди, шта је актуелно, а шта не, позовите Лава. Увек су самоуверени, сигурни у своје одлуке. Лавови имају много пријатеља. Можда ће вас изненадити колико људи познају. Воле добре вибрације, добру енергију. Изузетно су позитивни. Али када нешто крене наопако, понашају се као да је смак света.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Са Рибама је лако слагати се. Али могу бити несигурне и веома емотивне. Скоро као мала деца. Све што се деси њима или њиховим вољенима изазива их да буду пуни емоција. Скоро је смешно колико емотивно доживљавају неке ствари. То је оно што већину људи нервира.

Рибе не спадају међу најкреативније знаке. Они се слажу практично са свима које сретну. Супер су друштвени. Али дубоко у себи, ови људи су изузетно стидљиви.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".