Jovana Jeremić nedavno je kupila stan na Dorćolu, koji je platila neverovatnih 200.000 evra. 

Prema pisanjima domaćih medija, voditeljka je ovoliki novac dala za 54 kvadrata, pa sad navodno nema novca kako bi stan opremila i uselila se sa ćerkom Leom. 

- Jovanin stan nalazi se u staroj zgradi i ona je bila oduševljena što je građevina još iz vremena Josipa Broza Tita. Stan je kupila od jedne eminentne hemičarke, a u zgradi su pored nje živeli i mnogi značajni ljudi 20. veka - počinje izvor.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

- Sa useljenjem je stala jer trenutno nema novca da stan renovira po svojim potrebama i željama, pa je došla na ideju da sve to uradi na kompenzaciju. Jovana je smislila da od proizvođača i izvođača radova, kao i od firmi koje uvoze ili proizvode nameštaj dobije ono što joj je potrebno, a da ih zauzvrat reklamira na svom Instagram profilu gde je prati 190.000 ljudi. U nedostatku novca Jovana želi da na ovaj način naplati svoju popularnost. Za sada su joj se javili neki proizvođači nameštaja, čak i jedan arhitekta koji je rešio da joj pomogne u uređenju enterijera, ali ona čeka još nekoliko njih kako bi se odlučila - završava izvor.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

I sama Jeremićeva je priznala da će stan urediti na kompenzaciju, jer je svu ušteđevinu dala na stan u strogom centru prestonice.

- To što ste saznali je tačno i ja nemam čega da se stidim. Sav zarađeni novac skrkala sam u kupovinu stana. Pukla sam 200.000 evra i ostala bez kinte - rekla je Jovana.

- Treba mi nov parket, kuhinja po meri, kuhinjski aparati i bela tehnika, kupatilo, a to znači pločice i sanitarije, potreban mi je i nameštaj po meri, kao i kućni mobilija - bez zadrške je rekla Jeremićeva za Alo!.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".