Фолк певачица Зорица Брунцлик која годинама ужива у љубави са Мирољубом Аранђеловићем Кемишом, открила је интимне детаље њиховог односа и многе оставила без речи.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Зорица се, наиме, похвалила да је изгубила вишак килограма, те давајући савете за добар изглед, изјавом о њој и Кемишу је многе изненадила.

- Смршала сам! Јесам! Месец дана не једем ништа, односно научила сам да пробушим кашику. Свако може да ме погледа, да ми приђе, да види шта се ту променило. Мислим, не може баш свако. Ако мислите да лепо изгледам, онда вам препоручујем љубав три пута дневно, као што ја имам с мојим Кемишем. То ме одржава у форми - истакла је Зорица Брунцлик, те оштро демантовала да је ишла код хирурга:

Фото: Н. Фифић

 

 

- Да ли сам нешто радила? А шта ви кажете? Колико сам се ја променила од прошлог пута кад сте ме видели? Мислим да сам иста, само мршавија, а рекла сам вам који је рецепт за то. Ако желите да изгледате ко ја, онда три пута практикујте вођење љубави, то вам је сигуран рецепт, и хирург вам неће бити потребан. Под нож нисам ишла - изјавила је фолкерка за Републику.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".