Вест да је текстописац Милан Лаћа Радуловић, син покојне Марине Туцаковић и композитора Александра Футе Радуловића, изненада преминуо, запрепастила је домаћу јавност.

Лаћа је био композитор, веома талентован уметник који је са мајком, Марином написао неке од најпознатијих хитова домаће естраде.

Није се толико често појављивао у јавности, а о његовм приватном животу знало се веома мало. Ипак, медији су својевремено писало да је Лаћино срце "украла" певачица Теодора Баковић.

Теодора је прву песму снимила је 2010. године, а ширу јавност заинтересовала две године касније када се сазнало да је започела везу са Марининим сином.

- Упознали смо се посредством његове мајке Марине Туцаковић код које сам дошла како бих је ангажовала да ради песме за мој албум првенац. Понудила ми је две Лаћине нумере и таком смо ступили у контакт – испричала је својевремено Теодора.

Због посла су често били одвојени, али пар се на све начине трудио да своју везу одржи.

- Урадио сам аранжмане за песме "Погрешна соба" и "Холивуд" које су завршиле на њеном албуму. Живим у Београду, али убудуће ћу све чешће бити у Паризу где припремам један музички пројекат, али спреман сам да одолим свим изазовима везе на даљину и сачувам романсу са Теодором – рекао је једном приликом Милан за домаће медије.

 

Ни лепа Теодора није крила колико је била срећан поред свог тадашњег изабраника.

- Пресрећна сам крај њега. Он је често у Паризу и тамо се одлично сналази, али љубоморна сам када му девојке на било ком месту удељују комплименте и кажу како личи на Џонија Депа. Посесивна сам и ни са ким не желим да га делим, чак ни у мислима – рекла је својевремено Теодора.

Њихова веза није потрајала, а Баковићева је 2013. године издала још једну песму "Између нас", а онда се повукла из медија, али ипак наступа у предстоничким клубовима.

Пре две године удала се за изабраника који није познат широј јавности. У међувремену је добила и сина и ћерку.

(Стил Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".