Vest da je tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada preminuo, zaprepastila je domaću javnost.

Laća je bio kompozitor, veoma talentovan umetnik koji je sa majkom, Marinom napisao neke od najpoznatijih hitova domaće estrade.

Nije se toliko često pojavljivao u javnosti, a o njegovm privatnom životu znalo se veoma malo. Ipak, mediji su svojevremeno pisalo da je Laćino srce "ukrala" pevačica Teodora Baković.

Teodora je prvu pesmu snimila je 2010. godine, a širu javnost zainteresovala dve godine kasnije kada se saznalo da je započela vezu sa Marininim sinom.

- Upoznali smo se posredstvom njegove majke Marine Tucaković kod koje sam došla kako bih je angažovala da radi pesme za moj album prvenac. Ponudila mi je dve Laćine numere i takom smo stupili u kontakt – ispričala je svojevremeno Teodora.

Zbog posla su često bili odvojeni, ali par se na sve načine trudio da svoju vezu održi.

- Uradio sam aranžmane za pesme "Pogrešna soba" i "Holivud" koje su završile na njenom albumu. Živim u Beogradu, ali ubuduće ću sve češće biti u Parizu gde pripremam jedan muzički projekat, ali spreman sam da odolim svim izazovima veze na daljinu i sačuvam romansu sa Teodorom – rekao je jednom prilikom Milan za domaće medije.

 

Ni lepa Teodora nije krila koliko je bila srećan pored svog tadašnjeg izabranika.

- Presrećna sam kraj njega. On je često u Parizu i tamo se odlično snalazi, ali ljubomorna sam kada mu devojke na bilo kom mestu udeljuju komplimente i kažu kako liči na DŽonija Depa. Posesivna sam i ni sa kim ne želim da ga delim, čak ni u mislima – rekla je svojevremeno Teodora.

NJihova veza nije potrajala, a Bakovićeva je 2013. godine izdala još jednu pesmu "Između nas", a onda se povukla iz medija, ali ipak nastupa u predstoničkim klubovima.

Pre dve godine udala se za izabranika koji nije poznat široj javnosti. U međuvremenu je dobila i sina i ćerku.

(Stil Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".