Александар Милић Мили, близак сарадник покојне Марине Туцаковић и пријатељ њене породице, годинама је познавао њеног сина Милана Лаћу Радуловића, који је изненада преминуо у Израелу.

Њега је као и све ова вест шокирала, а дан након што се сазнало за трагедију, он се огласио на Инстаграму и открио да се чуо с Лаћом док је био у Израелу.

- Сваки наш албум је почињао као неки ролеркостер, јер почиње од нуле да се ствара нешто за шта знамо да ће на крају бити фантастично и генијално, једва чекамо да дођемо до тога. Сваки проблем и сваку срећу је убацивала у то. Оно што је најлепше у томе свему је то што је имала прилике да ужива и у породици и у деци, и у стварању музике. У једном моменту је то почело да се мења. Проблеми из реалног живота су ушли у тај имагинарни свет који смо стварали. Тада Марина једноставно почиње да се повлачи у себе. Трагедија која јој се десила са Милошем променила је све, никада није могла да пређе преко ње. На неки начин, тешко је то изговорити, али када се десила ова друга трагедија са Миланом, некако ми је драго што је отишла пре тога, јер не знам како би се она саставила са овим светом- писао је Мили.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

-Фута је био невероватан композитор, тада је већ полако престајао да ради. Био сам сведок тих 25 година. Пре неки дан ми је Лаћа из Израела послао поруку са неком песмом, за коју мисли да би тај стил био фантастичан за Милиграм и послао ми је фотографију појаса Газе. Причао је како у Израелу налази свој мир и има неко окружење људи који му се свиђају. Једноставно сам тражио у сваком том разговору са њим неки моменат у ком видим да је задовољан, где види свој пут.

-Милан је тек пре неколико година почео да ради као текстописац, без обзира што је у много песама имао понеку генијалну реченицу. Никада није завршио текст са мном и Марином, али је стално суделовао. Имао је реченице које су се фантастично уклапале, а касније је почео сам да ради текстове, живот му се отварао и чинило ми се као да ће то да буде нека награда након што је изгубио брата и мајку која је била невероватно доминантна. Једноставно, живот је пречесто неправедан. У случају њихове породице је био сурово неправедан. Да ли је то тај свет који је био нереалан? Да ли је то судбина? Не знам, али знам сигурно да Марина то није заслужила, да Милош и Лаћа то нису заслужили. Од свега, остале су стотине прелепих песама, али велика туга за судбином породице. Једна велика подршка за Футу, ком не знам шта може да се каже да би му било лакше. Срцем сам уз њега, јер од четири члана, три члана породице више нема. Велика жалост- закључио је он. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".